ONETAPU

This beautiful new home is perfectly located between two other dwellings and cleverly nestled into the land. The sloping section and conditions of the site meant that the house had to be constructed over three levels providing sanctuary, functionality and entertainment. The main dwelling and outside spaces on one level, the relax room and entertaining area on another and further down the carport and garage. One specific requirement was to create a home that was in keeping with the land but not built into the land. The solution was a curved wall built behind the main dwelling allowing us to achieve this result. 

Every aspect of this build was carefully considered from the exterior form and materials used to the interior lighting, colours, furniture and landscape, all working together to form a coherent and unified result. The landscaping integrates the buildings into the land with considered placement of rocks, grasses, trees and creeping natives softening the concrete lintels and stairs. Large rocks were relocated to other areas to create new areas of interest and focal points.  

The result – a beautiful home that will graciously grow old and embed itself into the fabric of both the family and the land.
 

ARCHITEC   LOREM IMPSUM

SUPPLIERS   LOREM IMPSUM

DESIGNER   LOREM IMPSUM

PROFESSIONALS   LOREM IMPSUM

ONETAPU